Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta si Dragnea, nişte "caraghioşi" în viziunea unui fost premier

Întrebat  despre plimbarea premierului Victor Ponta si vicepremierului Liviu Dragnea cu barca prin satele inundate din Teleorman, Emil Boc a declarat ca a fost vorba despre "o gafa".

"Sa ia barcute mai mari ca sa se poata plimba premierul, cu vicepremierul si cu ministri. E gafa si saptamâna. Nu se poate. Ce am vazut, chestia cu barcuta de ieri (marti - n.r.), îmi aminteam de când eram la mare cu copiii, când îi urcam în barcuta si îi plimbam pe mal, în apa pâna la piciorul broastei. De data asta a fost la nivel guvernamental, când ministri se urca într-o barcuta, cu apa pâna la piciorul broastei si trag pompierii barcuta. Caraghiosi, ce sa va spun? Asta arata nivelul de întelegere a problemelor României", a spus Boc, potrivit mediafax.ro.

Întrebat, în continuare, daca celor din barca le mai lipsea o "galetica", fostul premier a spus ca si "o galetica si o lopatica, pentru a putea intra într-un penibil complet".

"Acest guvern, din nefericire, doar administreaza prost tara în loc sa guverneze. Nu iau decizii, cum ar fi reforma sanatatii sau descentralizarea, regionalizarea, reforma constitutionala. Traiesc de pe urma reformelor structurale din perioada anterioara, dar nu mai traiesc foarte mult. Nu poate fi o tara guvernata la infinit prin televizor", a mai spus Emil Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.