Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, somat sa se angajeze public ca nu-i gratiaza pe corupti

ponta b1

Prim-vicepresedintele ACL Ludovic Orban îi cere candidatului PSD-UNPR-PC la prezidentiale, Victor Ponta, sa semneze în public o declaratie scrisa prin care sa se angajeze ca nu-i gratiaza pe 'corupti' si ca va respinge legea amnistiei si gratierii.

'Pentru ca toti românii sa stie adevarul, pentru ca Victor Ponta sa-si arate adevarata fata, am decis sa-l somez sa semneze în public o declaratie scrisa prin care sa se angajeze în fata natiunii române ca nu-i va gratia niciodata pe Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Dan Nica, Liviu Dragnea, Dan Sova, Ecaterina Andronescu, Adrian Duicu, Radu Mazare, Marian Oprisan, Bunea Stancu, Mircea Cosma, Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si asa mai departe', a spus Orban vineri, într-o conferinta de presa.
El l-a catalogat pe Victor Ponta drept 'candidatul rosu al puscariasilor si al puscariabililor', afirmând ca îl someaza pe acesta sa se angajeze ca va respinge legea amnistiei si gratierii, 'care este salvarea pe care o asteapta toti coruptii din România'.
'Îl somez sa se angajeze ca nu va schimba niciun sef al parchetelor care si-a facut datoria în lupta împotriva coruptiei. Îl somez public pe Victor Ponta sa se angajeze ca niciodata nu va milita pentru scoaterea din magistratura a procurorilor onesti si profesionisti, care îsi fac datoria si care au transmis în instanta sau au obtinut condamnarea celor care au savârsit acte de coruptie', a adaugat Orban.
Liberalul a subliniat ca în cazul în care Ponta nu se angajeaza public, prin semnatura scrisa, la aceste actiuni, va considera în continuare ca de fapt acesta candideaza la Presedintia României 'numai pentru a-i scapa de puscarie pe toti cei care au comis acte de coruptie, pe toti cei care au jefuit România si numai pentru a împiedica condamnarea celor care astazi se afla în cercetare penala sau se afla în instanta cu dosare de coruptie'.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.