Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta șterge pe jos cu Kovesi după achitarea lui Hosu: Torționarii care distrug destine au salarii de mii de euro

Victor Ponta, fost premier al României, s-a dezlănțuit la adresa Laurei Codruța Kovesi, actualmente șefă a EPPO, după ce soțul fostei șefe DIICOT Giorgiana Hosu, Dan Hosu - care a încetat din viață la începutul anului, a fost achitat definitiv într-un dosar DNA.

Ponta acuză că torționarii care distrug vieți au fost răsplătiți cu funcții bănoase

ȚGiorgiana si Dan Hosu au fost colegii si prietenii mei . Cand eram procuror, impreuna cu ei, am dus in fata judecatorilor si la inchisoare hoti, violatori, talhari si evazionisti. Viata noastra profesionala s-a despartit ulterior ; dar, cand “Zeita Anticoruptiei” LC Kovesi a prins ura pe noi ne-am “reunit” in fata instantei - de data aceasta ca inculpati nevinovati, acuzati total pe nedrept , pe baza unor dosare fabricate.

Am fost achitati de judecatori . Mie nu imi mai da nimeni inapoi functia de Prim Ministru sau Presedinte al PSD ; dar lui Dan Hosu si Giorgianei nu le da nimeni inapoi o viata care sa se termine in demnitate si mandrie! Cine plateste pentru aceste fapte? Nimeni ( sigur nu plateste Doamna LCK din miile de euro pe care le castiga la Bruxelles)! Nu exista o societate stabila si prospera fara o justitie adevarata ; si cu tortionari si abuzatori care distrug vieti si destine si sunt rasplatiti cu functii si salarii de zeci de mii de euro la Bruxelles pentru distrugerea Romaniei!Ț, scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.