Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, trădat de PPDD: O filială judeţeană merge cu Iohannis

ppdd

Dan Diaconescu a anunţat săptămâna trecută că îl sprijină pe Victor Ponta în turul II al alegerilor prezindeţiale. Între timp, preşedintele PPDD, Simona Man, a fost răsplătită cu o numire la şefia Autorităţii Naţionale pentru Turism. Această desfăşurare  de evenimente nu a fost însă pe placul tuturor membrilor PPDD. Astfel, oamenii care formau cândva cea mai puternică filială din ţară a partidului au ales să-l susţină pe Iohannis.

Vezi şi: PPDD îşi primeşte plata de la Guvern pentru susţinerea lui Ponta

Marţi seara, la ora 19.00, în Arad a avut loc o întâlnire între primarul Gheorghe Falcă, viceprimarul Cătălin Ţiţirigă (fost membru PPDD) şi peste 500 de membri ai PPDD Arad, inclusiv conducerea interimară a filialei municipale şi judeţene. Conform unor surse participante la întâlnite, primarul Falcă a fost aplaudat de oamenii "domnului Dan", care şi-au luat angajamentul de a-l vota pe Iohannis în turul II şi de a face campanie pentru acesta în zilele rămase până la alegeri.

Primarul Falcă reuşeşte astfel să dea o nouă lovitură conducerii centrale a PPDD, după ce în perioada de "trasferuri" politice a reuşit să ia la PDL aproape toţi aleşii locali ai Partidului Poporului, în frunte cu viceprimarul municipiului Arad, Cătălin Ţiţirigă, şi vicepreşedintele CJ Arad, Remus Guţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.