Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Voi fi preşedintele tuturor românilor

ponta b1

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, a declarat, joi, în judetul Buzau, ca exista o singura Românie si un singur popor român, iar el vrea sa fie presedintele tuturor românilor, indiferent de zona din care acestia provin sau de alte criterii.

'Exista o singura Românie si exista un singur popor român. Si românii de aici din tara si cei care traiesc în afara tarii sunt absolut egali, au aceleasi drepturi, noi avem obligatia sa îi respectam, sa le multumim pentru lucrurile bune. Bineînteles ca voi merge si în Ardeal, si în Dobrogea, si în Moldova, peste tot pentru ca tot este România si voi merge, de asemenea, la românii de peste Prut, din Republica Moldova sau de la Cernauti', a spus Ponta, întrebat daca înainte de turul al doilea va merge si în Ardeal.
În context, Victor Ponta a precizat ca vrea sa fie presedintele tuturor românilor, pentru ca a fi presedinte înseamna sa ai obligatia aceasta fata de toti cetatenii.
'Peste tot exista doar doua feluri de oameni. Exista oamenii cinstiti, care muncesc (...) si exista, sigur, o categorie mica de oameni care nu muncesc, sau care vor sa traiasca luând de la altii, cum a facut PDL-ul 2010-2011. Pentru mine, asta este singura diferenta si eu voi fi presedintele tuturor românilor. (...) Asta înseamna sa fii presedinte, ai obligatia fata de absolut toti', a explicat Ponta.
Referindu-se la dezbaterile de saptamâna viitoare, acesta s-a aratat convins ca si candidatul ACL, Klaus Iohannis, va participa la ele, astfel încât electoratul sa cunoasca ambele proiecte de tara.
'Eu vreau în primul rând sa vorbesc cu oamenii, atât cât merg peste tot în tara si voi merge la cele patru dezbateri deja stabilite. Cel mai important este ca românii sa poata vedea ce vrem noi sa facem, ce vreau eu sa fac împreuna cu oamenii care vor fi alaturi de mine. (...) Îmi doresc si cred ca domnul Iohannis va veni, ca amândoi sa ne spunem proiectul de tara', a adaugat Victor Ponta.
Premierul Victor Ponta a efectuat, joi, o vizita în judetul Buzau, participând la inaugurarea unei investitii private, dar si la inaugurarea lucrarilor de extindere, cu fonduri europene, a infrastructurii de apa si apa uzata.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.