Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta vrea o lege pentru demiterea membrilor CNA

CNA



Întrebat ce îl împiedică să îi ceară demisia Laurei Georgescu din fruntea CNA, Ponta a replicat: 'Legea. (...) Am insistat pe faptul că, dacă domnul Ştirbu vine cu proiectul de lege, schimbăm legea şi, în baza schimbării propuse de domnul academician doctor inginer Gigel Ştirbu, acţionez imediat. Nu puteţi să îmi cereţi să fac ceva împotriva legii, cât timp am o poziţie publică în statul român. (...) Dacă e o problemă de lege şi dacă domnul Ştirbu face acea propunere, o vom vota'. 

Preşedintele Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a declarat marţi că este necesară o analiză detaliată a întregii activităţi a CNA, dar şi a legislaţiei în domeniu.

'CNA trebuie să devină ceea ce ar fi trebuit să fie încă de la început: un reper profesionist şi imparţial pentru toţi profesioniştii din domeniu. Din păcate, de la înfiinţarea sa, în 1992, Consiliul Naţional al Audiovizualului are o istorie plină de controverse şi scandaluri. Indubitabil, o astfel de instituţie este necesară, însă trebuie să facem în aşa fel încât aceasta să fie mai presus de orice ingerinţă politică sau suspiciune de părtinire', subliniază deputatul liberal.

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.