Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta COMPARĂ decesele cauzate de accidentele rutiere cu cele de COVID-19: 'Și asta înseamnă că ar trebui să oprim circulația?'

Facebook
Victor Ponta

Președintele Pro România, Victor Ponta, susține că Executivul Orban a greșit când a ținut economia blocată de teama riscului îmbolnăvirii cetățenilor de COVID-19.

Îmbolnăvirea cu noul coronavirus ar putea fi comparată cu decesele raportate în urma accidentelor de mașină, susține Victor Ponta, prin faptul că economia nu ar fi trebuit fi blocată, ca urmare a riscului de infectare cu COVID-19, cum nici circulația NU a fost închisă, ca urmare a ratei ridicate a mortalității din cauza accidentelor.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

„Mulți NU sunt de acord cu această comparație, dar eu o susțin: comparația cu numărul de accidente de mașină. În continuare, România are un număr mare de moți din cauza accidentelor de mașină. Și asta înseamnă că ar trebui să oprim circulația? NU! Soluția este să luam măsuri mai sigure, să facem autostrăzi mai bune, să dam amenzi. NU e soluția corectă ca românii să fie ținuți în casă în pandemie.”, a spus Victor Ponta, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.