Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, NUANȚĂ GRI privind o `ÎMPĂCARE` cu Liviu Dragnea - `Lăsați Iliescu, Năstase, Dragnea...încerc să privesc către viitor`

Captura foto Antena 3
Victor Ponta

Fostul ministru al României, Victor Viorel Ponta, a vorbit, duminică seara, la România TV unde a răspuns între altele unei întrebări privind o „împăcare cu Liviu Dragnea”.

„Stați să stabilim un singur lucru, am avut un conflict pur politic cu Liviu Dragnea. Nu m-am bucurat nicio secundă pentru ceea ce i s-a întâmplat, mă bucur că a trecut peste perioada grea, îi doresc să se bucure de libertate.

...Sunt scârbit de oamenii conduși de urp care tot amintesc de Iliescu, Năstase, Dragnea. Sunt oameni tineri și îmi tot vine să le spun. Sunteti tineri. Lăsați Iliescu, Năstase, Dragnea. Eu încerc să nu fac greșeala lor. privesc doar la viitor”, a explicat fostul demnitar.

Referitor la situația economică și politică actuală a României Ponta a opinat că țara pierde bani dar nu îi și produce.

„Eu cred că în România se fac proteste doar când guvernul e al PSD. Eu vorbesc de partea economica. Desigur că toți sunt in vacanță.

A spus azi Rareș Bogdan o vorbă mare. După 25 septembrie să ne apucăm de guvernare.  PNL a fost și anul trecut la guvernare. Eu credeam că s-au apucat de anul trecut.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Uitându-ne pe date cum se uită medicii pe analize, realitatea economică a României este una foarte gravă. O situație similară au avut după persoane până acum.

Să ne rugăm ca domnul Cîțu să se apuce de guvernare după 25 septembrie. Eu am dubii, dar chiar îmi doresc să ne fie bine.

Fiecare partid când ajunge la guvernare încearcă să își ajute primarii. Eu am fost singurul fraier care mi-am spus că dăm la toată lumea.

Așa pe față ca acum, cum e în PNL, cum se trădează ei, cum se vând... Până la urmă faptul că România tot împrumută dar nu produce, ba mai degrabă îți distruge producătorii, faptul că de fapt orice român din clasa media dă buzna să meargă în străinătate, ajung la concluzia ca România e ca un organism din care tot curge sânge. Curg banii dar nu îi mai aduce nimeni.

Domnul Cîțu sper ca la anul să facă să fie bine ca în 2004. Eu nu am avut luxul lui Cîțu. Cîțu are tot. Sper să ne fie bine.

Eu am comentat pentru că pot comenta de pe margine. Barna ne povestește. Situația căilor ferate e una dificilă, și nu de acum. n 2013 când am salvat cfr-ul ne-au facut dosare tutor, și la public și la privat. Sigur nu s-au concretizat dar nu s-a vrut.

Știți celebrul dosar cu austriecii, cu unul cu altul. Calea ferată românească a fost deliberat îngropată. Asta e o altă problemă economică pentru noi.

Eu am mai sperat un lucru. Domnul Cîțu, liberalii, domnul Iohannis. Orice făcea PSD și ne certa uniunea europeană , ei fac același lucru și pe ei UE îi laudă. Dacă tot sunteți iubiți de europeni nu vreți să aduceți și bani europeni? Că nouă ne făceau dosare”, a explicat Ponta pe larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.