Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Anthony Moris, căpitanul liderului din campionatul Belgiei, dezvăluie secretul răutății în fotbal învățat de la antrenorul român Ladislau Boloni

stiripesurse.ro
fotbal gol

Portarul Anthony Moris, căpitanul lui Union Saint-Gilloise, echipa aflată pe primul loc în campionatul de fotbal al Belgiei, a declarat că a învăţat de la un fost antrenor al său, românul Ladislau Boloni, ce înseamnă răutatea în joc, informează site-ul radioteleviziunii RTBF.

Union Saint-Gilloise ştie de acum să arate mai multă răutate în joc, a afirmat Anthony Moris, căpitanul unei formaţii care în ultimele două sezoane a fost foarte aproape de câştigarea campionatului, iar acum este lider după 20 de etape, cu un avans de 9 puncte faţă de a doua clasată, Anderlecht, ce are un meci mai puţin disputat, conform Agerpres.

"L-am avut antrenor pe Boloni, ştiu ce înseamnă cei unsprezece ticăloşi", a spus, după derby-ul de marţi cu FC Bruges (1-1), veteranul luxemburghez (33 de ani), care a fost pregătit de tehnicianul român la altă grupare belgiană, Standard Liege.

În 2018, când antrena altă echipă din Belgia, Royal Antwerp, Ladislau Boloni a spus că atunci când era la Standard (iunie 2008 - februarie 2010), fotbaliştii săi erau o "bandă de ticăloşi", referindu-se la răutatea în joc arătată de aceştia.

Spre deosebire de sezoanele trecute, Union Saint-Gilloise nu se teme să joace mai dur, a explicat Moris, care a fost eliminat în minutul 90+5 al derby-ului de la Bruges după un fault asupra unui adversar.

"Trebuie să ştii să fii mai rău, altfel nu câştigi nimic. L-am avut antrenor pe Ladislau Boloni, ştiu ce înseamnă cei unsprezece ticăloşi. Asta face parte din fotbal. Bruges a câştigat trofee fără să fie frumoasă sau simpatică. Cât timp asta rămâne în limitele fair play-ului, asta nu mă deranjează. Continuăm să progresăm. Ne dorim să avem ceea ce merităm, titlul la finalul sezonului. Arătăm asta în fiecare săptămână. În trecut, poate că meciul acesta l-am fi pierdut", a spus goalkeeperul în vârstă de 33 de ani, care era rezervă la Standard când pe banca echipei era Boloni.

Fostul mare internaţional român, în vârstă de 70 de ani, antrenează acum echipa franceză Metz, pe care în sezonul trecut a readus-o în Ligue 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.