Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ciprian Tătărușanu: 'Nu e de ajuns să ne dorim. Trebuie să avem și valoare'

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Portarul Ciprian Tătărușanu a scos în evidență superioritatea clară a Suediei, care a învins România, scor 2-0, vineri, pe Arena Naționala. În urma acestui eșec, tricolorii au ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii și mai pot ajunge la turneul final doar prin barajul din Liga Națiunilor, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

"Într-adevăr, chiar am fost neputincioși. Suedia a fost mult mai puternică azi. S-a văzut o diferență mare. Mai avem un meci de jucat și după așteptăm luna martie să vedem ce va fi cu Liga Națiunilor. Scoția și Islanda cred că sunt două echipe asemănătoare. Să nu uităm că echipa cu care am jucat azi a eliminat Italia. Și noi ne-am dorit foarte mult să facem mai mult, dar la acest nivel nu e de ajuns să ne dorim, ci trebuie să avem și valoare.

Calificarea s-a pierdut pe parcursul preliminariilor, nu într-un singur meci. S-a pierdut în seara asta pentru că a fost meciul decisiv. De la Norvegia ne-am bătut de la egal la egal, iar cu Suedia, în tur, am jucat foarte bine în repriza a doua. Vom încerca să acem un meci bun cu Spania și să scoatem un rezultat pozitiv, deși va fi foarte greu.

Mă includ și pe mine aici - Suedia a fost mult mai valoroasă decât noi. De la portar până la atacant. S-a văzut o diferență de valoare foarte mare. Sunt dezamăgit, supărat, dar acesta este fotbalul. Avem un meci peste trei zile, nu trebuie să facem din asta o tragedie. Trebuie să ne antrenăm și să facem o figură frumoasă în Spania", a declarat Tătărușanu, la PRO TV.

Citește și: Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

România a ratat calificarea la Campionatul European din 2020, după ce a acumulat 14 puncte în primele nouă runde, sub primele două clasate - Spania şi Suedia, deja calificate. Ultimul meci, fără miză reală, va avea loc luni, la Madrid, contra Spaniei.

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unei adversare care urmează să fie desemnată. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.