Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul danez Kasper Schmeichel este pregătit în caz de lovituri de departajare, spune tatăl său

https://www.amazon.com/
portar

Portarul danez Kasper Schmeichel va fi pregătit din punct de vedere mental dacă semifinala cu Anglia, de la EURO 2020, va ajunge la lovituri de departajare, a declarat tatăl său, Peter, ce a fost între buturile echipei naţionale când aceasta a câştigat surprinzător EURO 1992, scrie AFP.

"Sunt sigur că va simţi ce am simţit şi eu, că este o nouă provocare", a spus Peter Schmeichel, care nu a luat gol în meciul cu Anglia (0-0) din faza grupelor EURO 1992. La acea competiţie, el a fost decisiv în semifinale, apărând lovitura de departajare executată de olandezul Marco van Basten, potrivit news.ro.

La loviturile de departajare, "trebuie să faci faţă, iar asta face parte din munca pe care ai ales-o. Ştii cât este de important şi cât este de extraordinar, dar până la urmă nu sunt foarte multe lucruri pe care le poţi face", a continuat Peter Schmeichel. "Va fi pregătit pentru asta", a spus el despre fiul său.

"Cred că un lucru la care se va gândi, este faptul că ultima oară când Danemarca a jucat o semifinală la EURO, noi am câştigat la lovituri de departajare. Deci se poate inspira din asta", a remarcat legendarul portar al lui Manchester United, în vârstă de 57 de ani, într-un interviu acordat canalului ITV.

Anglia este considerată favorită în meciul de miercuri cu Danemarca, ce a arătat o remarcabilă forţă mentală după ce conducătorul său de joc, Christian Eriksen, a suferit un stop cardiac în prima partidă de la turneul final.

"Trebuie să-ţi dai seama că întâlneşti o echipă bună când ajungi în semifinale. Putem fi un pericol pentru oricine", a afirmat Peter Schmeichel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.