Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Gianluigi Buffon a fost suspendat un meci pentru că a folosit 'o expresie blasfematoare'

SportsJOE.ie
Gianluigi Buffon

Portarul lui Juventus Torino, Gianluigi Buffon, a fost suspendat pentru un meci pentru că a folosit "o expresie blasfematoare" în timpul meciului cu Parma de pe 19 decembrie, a anunţat marţi Federaţia italiană de fotbal (FIGC).

''Curtea Federală de Apel prezidată de Mario Luigi Torsello a confirmat apelul procurorului federal, decizând suspendarea lui Gianluigi Buffon pentru un meci'', se arată într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Buffon, în vârstă de 43 de ani, care deţine recordul numărului de meciuri în Serie A (653), a fost sancţionat pentru cuvintele adresate coechipierului său Manolo Portanova în timpul întâlnirii câştigate cu 4-0 de bianconeri. Incidentul le-a scăpat camerelor de televiziune, însă a fost surprins de o înregistrare audio.

Blasfemia figurează în codul justiţiei sportive italiene. Pe stadioanele fără public, remarcile jucătorilor sau ale oficialilor surprinse de microfoane sau de camerele de filmat se soldează din ce în ce mai mult cu urmări disciplinare în Italia.

Mijlocaşul Bryan Cristante (AS Roma), în decembrie, şi extrema Manuel Lazzari (Lazio Roma), în februarie, au fost suspendaţi câte un meci fiindcă au pronunţat expresii "blasfematoare".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.