Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Ionuţ Radu a fost testat încă o dată pozitiv cu noul coronavirus şi a fost scos de pe lista UEFA de Inter

Gsp
Ionuţ Radu

Portarul Ionuţ Radu a primit un nou rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, la 11 zile de la primul control, informează presa italiană, anunță news.ro.

Clubul Internazionale Milano a anunţat, la 9 octombrie, că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Testul fusese efectuat cu o zi înainte.

Mijlocaşul Roberto Gagliardini este în aceeaşi situaţie, de două ori pozitiv. Găsit infectat odată cu cei doi, mijlocaşul ofensiv Radja Nainggolan a fost testat negativ, sâmbătă. Şi fundaşul Alessandro Bastoni s-a vindecat de Covid-19.

Citește și: DNA, lovitură cruntă pentru fostul ministru al sănătăţii. Suspiciuni de săvârşire a unor fapte de corupţie, în contextul comercializării de bunuri de uz medical .

Inter mai aşteaptă rezultetele seriei a doua de teste efectuate de Milan Skriniar şi Ashley Young.

Deoarece nu s-a vindecat de Covid-19, internaţionalul român de 23 de ani rămâne în izolare şi a fost scos de pe lista UEFA de antrenorul Antonio Conte şi înlocuit cu al treilea portar, Daniele Padelli.

Inter debutează, miercuri, în Grupa B a Ligii Campionilor, urmând a întâlni, pe teren propriu, formaţia germană Borussia Monchengladbach.

Titular la acest meci va fi slovenul Samir Handanovici, iar al treilea portar, tânărul sârb Filip Stankovici, în vârstă de 18 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.