Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul lui Reghecampf, convocat ÎN PREMIERĂ la națională: Daum a anunțat lotul lărgit

libertatea.ro
echipa nationala 2016

Goalkeeper-ul din poarta Stelei l-a impresionat pe Christoph Daum, care l-a convocat la națională! Selecționerul a anunţat lotul lărgit pentru partidele cu Armenia, de pe 8 octombrie şi cuKazahstan, de pe 11 octombrie, meciuri care fac parte din campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia.

Surprizele selecționerului nu au întârziat să apară încă din rândul goalkeeperilor, convocându-l în premieră pe Florin Niță de la Steaua. Gabi Enache, contestat după meciul Stelei din Europa League, este și el trecut în lista selecționerului.

Deşi şi-a prelungit contractul cu Rayo Vallecano pentru încă 4 ani, Răzvan Raţ (35 de ani) nu a fost convocat la naţională pentru partida cu Muntenegru, prima din preliminariile pentru CM 2018. Selecționerul a ținut cont de doleanța fostului căpitan de-a juca la națională și la convocat de această dată, conform Digi Sport.

Citește și: Site-ul Comisiei Arbitrilor din România a fost ȚINTA hackerilor ALBANEZI

Lotul lărgit pentru partidele cu Armenia și Kazahstan:

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Florin Niţă(Steaua);

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Romario Benzar (FC Viitorul), Valerică Găman (Karabükspor), Cosmin Moţi (Ludogorets), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Alin Toşca (Steaua), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (Steaua), Răzvan Raţ (Rayo Vallecano), Iasmin Latovlevici (Karabukspor);

Mijlocaşi: Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (Anderlecht), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Adrian Popa (Steaua), Andrei Prepeliţă (FC Rostov), Dorin Rotariu (Dinamo);

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruna), Claudiu Keşeru(Ludogorets), Denis Alibec (Astra).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.