Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul naționalei României, Ciprian Tătărușanu, vrea să plece de la Lyon în iarnă - presă

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) vrea să plece de la Lyon, anunță presa din Franța. Portarul naționalei României este nemulțumit de statutul de rezervă, până în acest moment nejucând în vreo partidă pentru fosta campioană a Franței, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial- Vom avea parte de mai multe zile libere

"Internaționalul român nu poate fi mulțumit cu această situație și s-ar gândi la o despărțire chiar în această iarnă, mai ales dacă selecționata lui se califică la Euro. Deși condițiile financiare confortabile ar putea fi o frână.", anunță jurnaliștii de la L'Equipe, a căror informație a fost confirmată de o declarație a antrenorului Rudi Garcia (55 de ani). Chiar dacă portarul titular Anthony Lopes (29 de ani) a gafat decisiv în partida pierdută de Lyon marți seară, în Liga Campionilor, în deplasare cu Benfica, va continua să fie prima variantă.

"Vreau să-l liniștesc, sunt alături de el. Toți putem greși, nu o să-i reproșez nimic lui Antho, n-am cum să mă supăr pe el. Aș spune chiar că el a fost victima faptului că a vrut să joace acea minge repede pentru ca noi să înscriem golul al doilea. E ceva pozitiv în intenția lui, avea o dorință atât de mare de a câștiga meciul încât s-a precipitat puțin. Am încredere totală în el, ne va ajuta să adunăm o mulțime de puncte, cum o face în fiecare sezon".

Citește și: Pensiile și salariile sunt vizate- Măsurile propuse de noul Guvern

Ciprian Tătărușanu a ajuns la Lyon în vara acestui an. A semnat din postura de jucător liber de contract după ce își terminase înțelegerea cu Nantes. Ultimul meci oficial bifat de Tătărușanu la echipa de club datează din 12 aprilie, când a fost integralist în Nantes - Lyon. La acel moment juca la Nantes, iar clubul său s-a impus cu 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.