Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Nick Pope (Newcastle United) va lipsi patru luni de pe gazon

www.dailystar.co.uk
Newcastle United

Portarul Nick Pope va lipsi ''circa patru luni'' de pe gazon din cauza unei luxaţii suferite la umărul stâng, care necesită o intervenţie chirurgicală, a anunţat, miercuri, antrenorul echipei engleze de fotbal Newcastle United, Eddie Howe, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Goalkeeper-ul de 31 de ani va mai fi supus unor examinări medicale, dar tehnicianul s-a arătat sigur cu Pope are nevoie de o operaţie, potrivit Agerpres.

''Va fi indisponibil mai mult timp, noi credem că aproximativ patru luni'', a mai spus Howe, care a descris vestea ca o ''lovitură dură'' pentru echipă.

Pope s-a accidentat în meciul câştigat cu Manchester United (1-0), sâmbătă, în Premier League.

''Normal că moralul său e afectat'', a mai spus Howe, cu atât mai mult cu cât pe Newcastle o aşteaptă meciuri ''mari'' în Premier League şi Liga Campionilor. ''Evident că se gândeşte şi la EURO 2024 şi e determinat să încerce să fie acolo'', a mai spus antrenorul ''coţofenelor''.

Internaţionalul englez, care nu a fost convocat pentru ultimele ferestre internaţionale, se adaugă unei liste lungi de absenţe la Newcastle, pe care mai figurează Callum Wilson, Sven Botman, Sean Longstaff, Dan Burn sau Sandro Tonali, suspendat pentru pariuri ilegale.

Presa a evocat interesul lui Newcastle pentru Aaron Ramsdale, al doilea portar al lui Arsenal, sau pentru spaniolul David De Gea, aflat în prezent fără contract, vehiculând şi alte posibile achiziţii în pauza de transferuri din iarnă.

''Am văzut multe titluri şi speculaţii în presă. Nu am prospectat piaţa în vederea perioadei de transferuri din ianuarie. Dacă ar fi să transferăm acum, ar trebuit să o facem pentru toate posturile'', a comentat Howe.

Absenţa lui Nick Pope înseamnă o şansă pentru rezerva sa, slovacul Martin Dubravka. În meciul cu Manchester United, în care l-a înlocuit pe Pope, Dubravka a bifat doar a doua prezenţă în acest sezon, primul meci fiind tot contra lui MU, în Cupa Ligii.

Newcastle ocupă locul 6 în Premier League după 14 etape, iar joi va juca la Liverpool cu echipa locală Everton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.