Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portugalia nu va conta pe Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho şi Raphael Guerreiro la meciul cu Elveţia de duminică, din Liga Naţiunilor

cristiano ronaldo

Fotbaliştii Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho şi Raphael Guerreiro sunt menajaţi şi nu fac parte din lotul echipei Portugaliei pentru meciul cu Elveţia de duminică, din Liga Naţiunilor, a anunţat sâmbătă selecţionerul Fernando Santos, citat de AFP.

Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, nu a participat la ultimul antrenament al naţionalei înainte ca aceasta să se îndrepte spre Geneva.

"Nu este vorba de probleme fizice, ci de gestionarea lotului", a explicat Fernando Santos într-o conferinţă de presă. "N-ar avea sens să mergem în Elveţia cu 26 de jucători când nu putem avea decât 23 pe bancă", a adăugat el, potrivit Agerpres.ro.

În ultimul meci al sezonului, Portugalia va întâlni Elveţia duminică seară la Geneva, pentru a rămâne pe primul loc în grupa sa din Liga Naţiunilor. După remiza de la Sevilla cu Spania (1-1), urmată de două victorii la Lisabona în faţa Elveţiei (4-0) şi a Cehiei (2-0), Portugalia are 7 puncte, două mai mult decât Spania, ocupanta locului 2.

Intrat după o jumătate de oră de joc în meciul cu La Roja, Ronaldo a reuşit dubla în primul meci cu Elveţia, apoi a fost din nou titular împotriva Cehiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.