Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portugalia va disputa, în premieră, un meci-test contra echipei a doua a Angliei, în februarie

quinzemondial.com
rugby

Naţionala de rugby a Portugaliei, echipă din eşalonul doi valoric al sportului cu balonul oval, care a lăsat o impresie foarte bună la Cupa Mondială 2023 din Franţa, va disputa, pe 25 februarie, la Leicester, un meci-test contra echipei de rezervă a Angliei, a anunţat marţi Federaţia Engleză de Rugby, scrie AFP.

Portugalia a terminat pe locul 4 în Grupa C a Mondialului, grupă câştigată de Ţara Galilor, învingând pentru prima dată Fiji, 24-23, şi terminând la egalitate cu Georgia, 18-18, conform Agerpres.

"Portugalia a arătat în ultimele luni de ce este capabilă pe scena mondială, cu talentul său ofensiv şi pasiunea pentru acest sport", a comentat Conor O'Shea, preşedintele Federaţiei Engleze, într-un comunicat de presă. "Meciul din februarie va fi de un real folos ambelor naţionale", a adăugat el.

După CM din Franţa, unde Africa de Sud a câştigat cel de-al troilea trofeu mondial consecutiv, reprezentanţi ai ţărilor din eşalonul doi valoric au cerut Federaţiei internaţionale mai multe meciuri cu naţiunile majore pentru a putea progresa şi a creşte calitatea jocului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.