Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Porturi închise și drumuri închise din cauza condițiilor meteo

port constanta

Manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Mangalia sunt suspendate din cauza vântului, iar circulația pe DN 28A, în județul Iași, este închisă miercuri dimineața, în timp ce pe alte șosele sunt impuse restricții, miercuri dimineața.

SITUAȚIA TRAFICULUI LA ORA 06.30

Potrivit Centrului Infotrafic, miercuri dimineața, traficul este restricționat pe prima bandă a DN 1 pe sensul București - Ploiești, la kilometrul 27+100 de metri, în zona loclaității Snagov, județul Ilfov, după ce un TIR a lovit o conductă de gaze și a rămas imobilizat pe carosabil. A fost oprită alimentarea cu gaze, nefiind pericol de explozie.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, se circulă pe un carosabil umed, pe alocuri fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie, cu vizibilitate este bună.

La nivelul țării, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, circulându-se în condiții de iarnă, în zona montană a județelor Arad, Bacău, Botoșani, Covasna, Iași, Neamț, Prahova și Vaslui.

Din cauza zăpezii depuse pe carosabil, sunt impuse mai multe restricții de trafic, astfel:

- DN 28A Pașcani - Moțca, județul Iași – circulație închisă;

- DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în zona localității Câineni, județul Vâlcea – căderi de pietre de pe versanți - trafic alternativ, pe un sens;

- DN 29, între localitățile Botoșani și Manoleasa, județul Botoșani – trafic restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 3,5 tone;

- DN 13B, între localitățile Praid și Joseni, județul Harghita - trafic restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone;

- DN 2, între localitățile Suceava și Siret, județul Suceava - trafic restricționat pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud și Mangalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.