Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Porturile maritime şi fluviale din judeţul Constanţa sunt închise

mediafax.ro
remorcher hercules portul constanta

Porturile maritime şi fluviale din judeţul Constanţa sunt închise, cu excepţia portului Mangalia, informează joi dimineaţa Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Agerpres.

În judeţul Constanţa, în continuare este închisă circulaţia rutieră pe toate drumurile naţionale şi judeţene, cu excepţia DN 39 şi A2.

Totodată, alimentarea cu energie electrică este întreruptă pentru 740 de consumatori finali din nouă localităţi, precizează DSU pe pagina de Facebook.

Extremiștii unguri SFIDEZĂ justiția română: vor să monteze 100 de steaguri secuiești în locul fiecăruia îndepărtat prin sentinţă judecătorească

O şenilată se deplasează în localitatea Dobromir, în sprijinul ambulanţei SAJ, pentru transportul unei gravide, iar altă şenilată se deplasează în localităţile Viişoara şi Ciocârlia, tot în sprijinul ambulanţei judeţene Constanţa, pentru transportul a două persoane cu probleme respiratorii.

Conform DSU, în judeţul Tulcea, în acest moment este închisă circulaţia rutieră pe toate drumurile naţionale şi judeţene, iar alimentarea cu energie electrică este întreruptă pentru 7.450 de consumatori finali din opt localităţi.

În prezent, în judeţul Tulcea, toate porturile fluviale sunt închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.