Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibila cauză a morții șefului `Îngrijiri la domiciliu`/ Supradoza de morfină

Glasul Aradului
Ionut Muresan

Asistentul medical din Arad, Ionuț Mureșan, care s-a sinucis în noaptea de 1 martie 2023, a fost cel care a avut grijă de artistul Benone Sinulescu. Cântărețul buzoian se retrăsese spre sfârșitul vieții într-un sat din Arad, relateaza Adevarul.

Chiar la sfârșitul anului trecut, Ionuț Mureșan posta un mesaj alături de o fotografie lângă patul lui Benone:

„Azi s-a împlinit un an de cand maestrul Benone Sinulescu ne-a părăsit! Vreau să-i aduc un omagiu pe această cale și să-i transmitem un gând bun acolo sus de unde el ne veghează! Mă bucur ca te-am cunoscut maestre și că am avut onoarea să-mi fi unul din cei mai frumoși pacienți!”.

În noiembrie 2021, Benone Sinulescu s-a stins din viață din cauza unei pneumonii, acesta suferea atât de Alzheimer, cât și de alte boli grave. Starea de sănătate a artistului s-a agravat la începutul pandemiei de coronavirus. Din cauza pandemiei, artistul a stat izolat în casă, fără să meargă la un specialist.

În ultimii ani, Benone Sinulescu a ales să se retragă în localitatea Barzava din Arad, la casa părintească a soției sale. Acolo a și primit îngrijiri la domiciliu și așa s-a cunoscut cu Ionuț.

Moartea asistentului Ionuț Mureșan, la doar 37 ani, este încă un mister, pentru că până în moementul de față nu se știe cu exactitate ce medicamente a luat și ce doză.

„În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a declarat Mădălin Herbei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Își spunea oful pe Facebook

În ultima perioadă, Ionuț a trecut prin stări diferite. Acesta a scris pe Facebook anul 2022  a fost foarte dificil, dar era încrezător că își va putea rezolva toate problemele, apoi a urmat un mesaj în care ajunța că va deveni tătic și era bucuros.

Cert este că trecea de la o stare la alta și se întrista sau bucura la fel de intens. În decembrie 2022, Ionuț posta următorul mesaj: „Anul acesta o fost unul fantastic în sensul negativ, atâtea pățanii, atâtea aventuri, necazuri, situații și totuși îmi propun de fiecare dată să văd jumătatea plină a paharului și văd că reușesc, am învățat foarte multe lucruri și mai am atâtea de făcut încât pur și simplu toate problemele sunt invizibile! Îmi doresc să aveți cu toții răbdarea și puterea necesară să vedeți partea bună a lucrurilor și să putem cu toți să gândim pozitiv! Vă doresc o seară minunată, oameni frumoși și deosebiți!”

Anul 2023 îi adusese chiar o veste extraordinară lui Ionuț, care a a flat în februarie urma să devină tată. Dar deși prin mesajele postate se vedea că vrea să lupte, în seara de 1 martie a lăsat garda jos - sau ceva s-a întâmplat, după cum cred apropiații, care spun că moartea lui Ionuț a fost cauzată de o supradoză de morfină. Rezultatul necropsiei va scoate la iveală adevărul decesului neprevăzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.