Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibilă substanţă interzisă, găsită în autoturismul unui tânăr din Pianu

testare canabis drugtest

Un plic şi un recipient care conţineau o substanţă alb-cristalină, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi interzisă, au fost găsite de poliţişti într-o maşină condusă de către un tânăr din Alba, cercetările fiind preluate de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, un autoturism care era condus, de un tânăr de 26 de ani, din Pianu.

"În urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive. Menţionăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise", menţionează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, în autoturism au fost identificate un plic şi un recipient care conţineau o substanţă alb-cristalină, în legătură cu care există suspiciunea că ar fi interzisă.

"Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au preluat cercetările în ceea ce priveşte substanţa găsită în interiorul autoturismului", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.