Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postarea care l-ar putea înfuria pe Gigi Becali - Fotbalistul de la FCSB care susține cauza palestiniană

gsp.ro
gigi becali

Joyskim Dawa, fundașul central camerunez al celor de la FCSB, a postat, pe contul personal de Instagram, mesaje de susținere la adresa Palestinei, în contextul războiului declanșat de gruparea paramilitară Hamas în Israel, notează gsp.ro.

În dimineața zilei de 7 octombrie, gruparea paramilitară palestiniană Hamas a lansat un atac în masă, lansând nu mai puțin de 5.000 de rachete asupra Israelului.

Joyskim Dawa, camerunezul titular din defensiva vicecampioanei României, și-a arătat sprijinul pentru Palestina. Fundașul adus de la FC Botoșani în iulie 2022 a redistribuit un scurt videoclip postat pe pagina de Instagram „eye.on.palestine” (n.r. - toți ochii pe Palestina). Între timp, povestea postată de Dawa pe Instagram a expirat și nu mai poate fi revăzută.

În scurtul filmuleț sunt prezentate două fete, care primesc îngrijiri medicale pe un pat de spital. Acestea sunt pline de sânge. Joyskim Dawa a pus, deasupra pozelor, steagul Palestinei.

Un fotbalist de la FCSB, de partea Palestinei în conflictul cu Israelul » Ce a postat jucătorul roș-albaștrilor în mediul online

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.