Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Postul Naşul TV, amendat cu 10.000 de lei de CNA pentru ediţii ale emisiunii moderată de Radu Moraru: Somaţii publice au primit Pro TV, Etno TV şi Naţional TV

CNA

Postul Naşul TV a fost sancţionat, joi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului, cu amendă de 10.000 de lei pentru ediţii ale emisiunii "Naşul TV" în care nu a fost respectată obligaţia de a informa obiectiv publicul "prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor", anunță news.ro.

Au fost monitorizate ediţiile din zilele de 3, 7, 8, 10, 19 şi 23.09.2020, potrivit CNA.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

În aceeaşi şedinţă, somaţii publice au primit posturile Etno TV, Naţional TV şi Pro TV, deoarece serialul „Lecţii de viată” nu a fost transmis corespunzător. "Programele 12 se difuzează numai după ora 20.00 şi vor fi însoţite permanent de un semn de avertizare", potrivit dispoziţiilor Art. 23 din Legea audiovizualului.

De asemenea, CNA a hotărât să emită o decizie de intrare în legalitate pentru spotul TV aferent campaniei de promovare pentru produsul Simpliq, difuzat cu încălcarea prevederilor art. 94 lit. a) din Codul audiovizualului (perioada monitorizată: 27.07 - 02.08.2020).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.