Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Potaissa Turda a prezentat lotul echipei de handbal masculin pentru sezonul 2019-2020

www.agerpres.ro
potaissa turda handbal

Potaissa Turda a plecat la drum în noul sezon cu trei jucători noi, Stefan Terzic, Ciprian Şandru şi Andrei Totoi. Ardelenii şi-au păstrat astfel „norma” din ultimii ani, când au schimbat foarte puţin în privinţa lotului de la un sezon la altul, informează MEDIAFAX.

La fel ca şi în ultimele ediţii de campionat, Potaissa Turda îşi propune să ajunge în top 4 în Liga Naţională şi să aibă un parcurs cât mai lung în Cupa Challenge. Dacă va fi ferită de probleme medicale, trupa lui Horaţiu Gal îşi propune să atace în acest an şi Cupa României.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’ ,

„Pentru noul sezon ne propunem o clasare pe locurile 1-4, la fel ca şi în ultimii ani (n.r. Potaissa Turda este singura echipă care în ultimii 6 ani a fost constant în Top 4 în Liga Naţională). Ne-am obişnuit acolo şi ne place. Cred că experienţa acumulată, valoarea grupului, omogenitatea lui, toate puse cap la cap pot să ne ajute să ajungem acolo. Bineînţeles, dacă nu avem parte de surprizele neplăcute ale accidentărilor. În acelaşi timp, vrem din nou un parcurs cap-coadă în Cupa Challenge, unde ne propunem să jucăm cel puţin să jucăm finala. Anul acesta este competiţia mai puternică, au intrat suedezii, au intrat ruşii cu două echipe, au intrat şi norvegienii cu două echipe, dintre care Drammen este cel puţin la nivelul echipei Alingsas, au revenit islandezii, este şi CSM Bucureşti acolo”, ne-a relatat Flaviu Sâsâeac, preşedintele echipei Potaissa Turda.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Lotul echipei Potaissa Turda pentru sezonul 2019-2020

Portari: Dragoş Fleşer, Ionuţ Irimuş, Răzvan Szopka

Extreme stânga: Răzvan Pavel, Raul Pop

Interi stânga: Georgică Cîntec, Tudor Dragoi, Radu Lazăr, Teodor Pinţoiu

Centri: Ciprian Şandru, Alexandru Ghivil, Alexandru Laslo, Marius Szoke

Interi dreapta: Stefan Terzic, Radu Ghiţă

Extreme dreapta: Daniel Pop, Roland Thalmaier

Pivoţi: Dragoş Iancu, Andrei Totoi, Nenad Savic, Huba Talas

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

În ceea ce priveşte concurenţa în Liga Naţională, oficialul ardelean a aşezat echipele cu pretenţii în trei categorii: „De departe, Dinamo este favorită la câştigarea titlului. După Dinamo, văd cam la acelaşi nivel CSM Bucureşti, Poli Timişoara, Steaua, Constanţa, Dunărea Călăraşi, echipe bune de tot. Apoi mai vine o altă serie în care suntem probabil noi, CSM Bacău, Minaur, Focşani. Două dintre aceste echipe nu vor prinde play-off”.

Interesant, Potaissa Turda va debuta în noul sezon exact aşla cum l-a terminat pe ultimul, cu un meci împotriva CSM Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.