Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poveste tragică, dar cu final fericit, în România! Cum a fost găsit un tânăr din Mureș, dispărut în urmă cu nouă ani / Video

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Poveste tragică, dar cu final fericit, în România! Cum a fost găsit un tânăr din Mureș, dispărut în urmă cu nouă ani

Un bărbat de 25 de ani, din Târnăveni, județul Mureș, pe numele căruia a fost emisă o semnalare de dispariție încă din anul 2015, a fost găsit de jandarmi în municipiul Câmpulung. Pentru că nu avea bani să ajungă acasă, trei jandarmi au decis să îl ducă până la domiciliu, anunță Mediafax.

Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenția jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute și faptul că acesta părea o persoană fără adăpost, transmite Jandarmeria Argeș.

În momentul legitimării și verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariție încă din anul 2015.

După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate și apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, județul Mureș, și că nu avea posibilități materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineții, trei jandarmi argeșeni, aflați în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu.

Acesta avea 16 ani când a dispărut de acasă și, după 9 ani, a fost întâmpinat de mama sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.