Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea Anei - camionagiu in Italia, Spania si Franta

www.agerpres.ro
transportatori, tir, camion
O publicatie spaniola vorbeste despre povestea romancei care este camionagiu si care efectueaza curse in cele doua tari.
Ana povesteste: „Sunt bine acum, dar cu multă muncă, nu avem program și tot conducem noaptea și dormim în timpul zilei și dimpotrivă, dar cineva trebuie să aducă mâncare, pentru că altfel am muri de foame.' „Este mai ușor, pentru că sunt femeie și reușesc, de asemenea, în camion avem o bucătărie și avem de toate . Facem achiziții o dată pe săptămână și continuăm să tragem pentru că există colegi care nu au nimic în camion și totul este mai complicat. În Spania există mai puține locuri pentru a face duș, dar în Franța și Italia există mai puține probleme, deși mă tem să le folosesc.
Ana mai spune ca „Ne este frică, pentru că suntem pe stradă și am petrecut mult timp în Italia, nu cred că suntem infectați, dar nu știi niciodată. Pentru a nu le pune în pericol, nu mai trăim acasă. Îmi pasă foarte mult de copiii mei, în special de fiica mea, care este asistentă medicală și are o inimă imensă, spune că vrea să ajute oamenii, dar sunt foarte speriată "
Povestea completa o gasiti, pe: cope.es

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.