Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea criminalului care a recunoscut, după 30 de ani, că a ucis 14 femei și trei fete: 'Tot nu înțeleg de ce nu am fost unul dintre suspecți'

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Este unul dintre cei mai teribili criminali în serie din istoria Coreei de Sud. Lee Chun-jae și-a recunoscut crimele, la mai bine de 30 de ani după ce le-a comis, anunță CNN. El a omorât 14 femei și trei fete, anunță alephnews.ro.

Lee și-a mărturisit crimele la procesul lui Yoon, singura persoană arestată în cazul crimelor. Yoon a stat 20 de ani în închisoare după ce a violat și omorât o fată de 13 ani.

„Tot nu înțeleg de ce nu am fost unul dintre suspecți. Am venit și am descris crimele în speranța că victimele și familiile lor vor găsi liniște în dezvăluirea adevărului”, a spus bărbatul.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

Lee este deja închis din 1994, atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru că și-a violat și omorât sora vitregă. Din cauza faptului că au fost comise cu foarte mult timp în urmă, el nu poate fi acuzat și de aceste crime.

Timp de mulți ani, nouă crime din cele comise de Lee nu au fost rezolvate. Povestea cazurilor a fost prezentată și în filmul „Memories of a Murder”, film lansat în 2003 și făcut de Bong Joon Ho, cel care a câștigat Oscar-ul pentru „Parasite”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.