Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea fetei găsită moartă, acum patru ani, în Craiova, pentru care a fost audiat Gheorghe Dincă

Alexandra Goghez

Alexandra Goghez, de 17 ani, a dispărut în urmă cu 4 ani în timp ce se întorcea de la serviciu, prin Parcul Romanescu, din Craiova. Părinții au mers la poliție, iar acolo li s-a spus că poate fata a plecat cu un băiat. După trei săptămâni un trecător a găsit-o moartă, iar criminalul nu a fost găsit.

Alexandra Goghez, o adolescentă de 17 ani, a fost violată şi ucisă, iar trupul ei a fost găsit după trei săptămâni de la dispariție, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, în stare de putrefacție.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Mama fetei a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că trupul era foarte aproape de locul în care lucra, pentru că se angajase pe timpul vacanței. Nu a fost găsită de polițiști, ci de un trecător.

„Am fost imediat să declarăm dispariţia fetei la secţia 4 de Poliţie Craiova. Ne-au spus atunci să stăm liniştiţi că o caută, dar că poate e plecată cu vreun băiat. Ne-au audiat în prima zi când am declarat dispariţia şi apoi mergeam noi destul de des să întrebăm ce date mai au. În cele din urmă, după trei săptămâni, un trecător a descoperit, din întâmplare, trupul fetei în Parcul Romanescu. Nu era prea departe de locul ei de muncă. Descoperirea a fost făcută după trei săptămâni, pe 15 august, de un om care a trecut prin zona aceea, nu de polițişti, ceea ce înseamnă că ei nici acolo nu au căutat-o. Şi poliştiştii ne-au mai audiat atunci când au găsit trupul fetei”, a spus Ozana Goghez, mama fetei.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’

Mama Alexandrei Goghez nu crede că Gheorghe Dincă ar fi putut să îi omoare fiica, deși bărbatul a fost audiat în acest caz, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

„Se vorbeşte de un telefon găsit (la Dincă - n.r.). Fiica mea a avut alt fel de telefon, nu ce s-a găsit. Nu cred că ar avea legătură crima cu acest om. Nu au venit până acum anchetatori la noi să ne întrebe ceva. În cazul fiicei noastre, nu s-a găsit nici până acum un vinovat", a mai spus Ozana Goghez.

Citește și: Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu reacționează! ‘O să avem o nouă abordare’

Alexandra Goghez de 17 ani era din comuna Goieşti, judeţul Dolj. Ea era elevă la Colegiul Naţional „Gheorghe Chiţu" din Craiova şi în vara anului 2015 s-a angajat la o terasă în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Dispariția fetei a fost semnalată în 27 iulie 2015. Cel care a omorât-o nu a fost găsit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.