Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea incredibilă a unui apel la 112

112 urgenta

Un apel la 112 al unui localnic din Băiuț îngrijorat de desele transporturi de lemn din pădurea satului său natal a fost declicul pentru un întreg scandal. Acum, detalii picante și coincidențe interesante ies la iveală.

Apelul la numărul de urgență 112 al unui localnic din satul maramu­reșean Strâmbu Băiu din data de 4 iunie 2015 a atras după sine întâmplări neașteptate. Localnicul Ciprian Coc vroia să afle dacă un camion care tocmai trecea încărcat prin fața lui, în centrul comunei Băiuț, transporta lemn tăiat legal. A sunat la numărul de urgență, folosind astfel instrumentul mult lăudat “Radarul Pădurilor“ prin care cetățenii sunt îndemnați să sune la 112 dacă observă transporturi suspecte de lemn.

Pentru că polițistul din localitate a găsit de cuviință să-l amendeze pe Coc pentru “apelarea nejustificată la 112”, cazul a luat proporții uriașe. Acum, întreaga întâmplare ridică mai multe semne de întrebare și scoate la iveală detalii interesante.

Patronul firmei BKT e rudă îndepărtată cu șeful Poliției de Frontier, destinatarul lemnului era angajat la firma transportatoare, cantitatea de pe aviz nu umple un camion, iar consoarta polițistului este fosta sotie a celui amendat

Mai multe detalii pe Romania Libera

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.