Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea TERIBILĂ a femeii de 27 de ani, cea mai tânără victimă din România: A fost plimbată între spitale, după ce a fost la înmormântarea mamei sale

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Femeia de 27 de ani din judeţul Botoşani care a decedat, duminică, după ce a contactat virusul COVID-19, este cea mai tânără persoană decedată în România de la declanşarea epidemiei de coronavirus.

Tânăra este din localitatea Cândeşti şi de foarte mulţi ani suferea de diabet zaharat tip I. Ea ar fi contactat virusul de la nişte fraţi de-ai săi, care s-au întors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei.

Potrivit primarului din Cândeşti, Constantin Ciornodolea, femeia a crescut într-o familie modestă, cu mulţi copii, scrie agerpres.ro.

"Provine dintr-o familie foarte necăjită. Era necăsătorită. Era bolnavă de mică şi mai avea un frate care trăieşte în cărucior, împreună cu care locuia în aceeaşi casă", susţine primarul.

Tânăra de 27 ani a ajuns sâmbăta trecută la Spitalul Municipal Dorohoi în comă diabetică. De acolo a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, ea a fost transferată între mai multe secţii ale spitalului, iar la final a ajuns pe Secţia de Terapie Intensivă.

Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 pe 22 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie a fost pozitiv. Ea a murit duminică la Spitalul Boli Infecţioase Iaşi şi avea patologie preexistentă diabet zaharat tip I decompensat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.