Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea unei actriţe care plănuieşte să se răzbune pe fostul iubit cu o înregistrare porno, din 10 septembrie în cinema

filme, cinema, cinematograf

„Mia îşi ratează răzbunarea”, regizat de Bogdan Theodor Olteanu, cu Ioana Bugarin, Maria Popistaşu şi Ana Maria Guran în distribuţie, va rula în cinematografele româneşti începând cu 10 septembrie, potrivit news.ro.

Al doilea lungmetraj al lui Olteanu, după „Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă” (2018), este o comedie surprinzătoare în care protagonista şi grupul ei de prietene redefinesc feminitatea.

Mia, o tânără actriţă, e hotărâtă să se răzbune pe fostul iubit. Imediat după despărţirea lor violentă, ea încearcă să se filmeze cu un alt bărbat. Ar fi răspunsul perfect pentru gelozia lui obsesivă, dar lucrurile nu sunt pe cât de simple pot părea.

Citește și: Poziție FERMĂ a șefului DNA în fața judecătorilor din CSM - Respinge ALEGAȚIILE acestora....

Din distribuţie fac parte Carol Ionescu, Adrian Nicolae, Alexandru Ion, Mădălina Stoica, Ecaterina Lupu, Ştefania Cîrcu şi Silvana Mihai.

Scenariul este semnat de Bogdan Theodor Olteanu, cunoscut şi ca dramaturg, imaginea - de Ana Drăghici, montajul - de Tudor D. Popescu, iar scenografia - de Alexandra Panaite.

Producători sunt Anamaria Antoci şi Anda Ionescu. Filmul este o producţie Tangaj Production, Papillon Film, SUB25.

În 2020, lungmetrajul a primit o menţiune specială la Festivalul de Film de la Varşovia şi a fost premiat la Les Films de Cannes à Bucarest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.