Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea unuia dintre românii morți în Italia: urma să se căsătorească în această vară

Unul dintre cei doi români morți în Italia, după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10, din apropierea oraşului Genova, este din Curtișoara, județul Gorj. Bărbatul de 35 de ani lucra în Franța, ca șofer, iar anul acesta plănuia să se căsătorească.

Citește și: ALERTĂ - Ecaterina Andronescu cere DEMISIA de urgență a lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă

Printre persoanele care au murit, marți, în urma prăbuşirii unei secţiuni dintr-un pod în Italia, în apropiere de oraşul Genova, se află și Marian Roșca, un tânăr de 35 de ani, din județul Gorj, care lucre în Franța, ca șofer.

Primarul orașului Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Marian Roșca avea o singură cursă lunară din Franța spre Italia, iar întâmplarea a fost ca să aibă loc marți, când s-a prăbușit segmentul suspendat al Autostrăzii A10.

„Tânărul care și-a pierdut viața în teribilul accident din Italia este din orașul Bumbesti-Jiu, din satul Curtișoara. Era la muncă, el lucra în Franța, avea o cursă pe lună pe care trebuia să o ducă pe rută de Italia și din păcate soarta l-a dus într-un moment nefericit, într-un loc nepotrivit. Era la serviciu, era șofer pe o camionetă. Mai are o soră”, a spus Constantin Bobaru


Potrivit acestuia, Marian își făcuse o casă în Curtișoara și urma să se căsătorească anul acesta.

„Avea 35 de ani. Urma să se căsătorească anul acesta, își făcuse o casă la Curtișoara, urma să vină să locuiască aici", a mai spus primarul.

Primăria din Bumbești-Jiu va acorda ajutor familiei pentru repatriere, potrivit lui Constantin Bobaru.

Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate pe pagina de Facebook a bărbatului, în ziua în care ar fi trebuit să își sărbătorească onomastica de Sfânta Maria.

„Odihnește-te în pace, prieten drag! Ai plecat azi dintre noi, dar în gândul și în inima mea vei rămâne mereu viu. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei și pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris Valentin Oproiu.

Cel puţin 38 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, potrivit celui mai recent bilanț anunțat de Ministerul italian de Interne, relatează cotidianul Corriere della Sera.

Două dintre persoanele decedate sunt de naționalitate română, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.