Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povești amuzante cu Regina Elisabeta a II-a: Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete

regina elisabeta

Plânsă de zeci de milioane de oameni, Regina Elisabeta a II-a s-a remarcat, printre altele, cu un dezvoltat simț al umorului. Fosta sa gardă de corp a povestit o întâplare amuzată cu doi turiști americani care nu au recunoscut-o pe Regină pe domeniul de la Balmoral.

Într-o discuție cu SkyNews care a avut loc cu ocazia Jubileului de Platină al suveranei, el a redat dialogul simpatic purtat de Regină cu doi turiști americani cu care s-a întâlnit la un moment dat la Balmoral, dar care nu au recunoscut-o.

„Erau doi turiști care veneau către noi, iar Regina se oprea mereu pentru a-i saluta. Erau doi americani care se aflau în vacanță și mi-a fost clar din momentul în care s-au oprit că nu au recunoscut-o pe Regină, ceea ce este în regulă. Americanii i-au spus Reginei de unde vin, unde se duc, ce vor face în continuare și pe unde au mai fost în Marea Britanie.

La un moment dat, au întrebat-o pe Majestataea Sa: „Unde locuiți dumneavoastră?". Ea a spus că locuiește în Londra, dar că are o casă de vacanță de partea cealaltă a dealului și apoi au întrebat-o cât de des vine aici. Le-a spus că vine aici de când era mică, de peste 80 de ani și apoi au întrebat-o: „Dacă veniți aici de peste 80 de ani, înseamnă că ați întâlnit-o pe Regină?”. Ea a spus rapid că nu, dar că Dick o întâlnește în mod frecvent. Așa că tipul m-a întrebat dacă am întâlnit-o pe Regină și cum este. Pentru că am fost cu ea mult timp și știam că o puteam tachina, am răspuns: „Oh, poate fi foarte arțăgoasă uneori, dar are un simț al umorului minunat”. Individul a venit, și-a pus mâna pe umărul meu și înainte să văd ce se petrece, și-a scos camera, i-a dat-o Reginei și i-a spus să ne facă o poză. Apoi a făcut o poză și cu Regina. Ne-am luat la revedere și apoi Majestatea Sa mi-a spus: „Mi-ar plăcea să fiu o muscă pe perete când le arată acele fotografii prietenilor din America și să sperăm că cineva îi spune cine sunt” , a povestit garda de corp a Reginei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.