Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poveștile anului în showbiz. De la procesul lui Johnny Depp la palma lui Will Smith

Radu Pop
depositphotos.com
showbiz

De la o palmă șocantă de la Oscaruri la o formație ABBA virtuală care urcă pe scenă, anul acesta o serie de povești din domeniul divertismentului au dominat titlurile ziarelor, scrie Mediafax.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante.

* Will Smith i-a dat o palmă în față prezentatorului Oscarurilor, Chris Rock, pentru că a făcut o glumă despre soția sa, într-un moment care a umbrit cea mai importantă ceremonie de decernare a premiilor de la Hollywood.

* O Adele înlăcrimată și-a amânat turneul din Las Vegas cu o zi înainte de începerea concertelor, spunând că jumătate din echipa sa avea COVID-19 și că pandemia a cauzat întârzieri. Ea a dat startul spectacolelor 10 luni mai târziu.

* Johnny Depp și Amber Heard s-au confruntat într-un tribunal din Virginia, după ce actorul și-a dat în judecată fosta soție, susținând că aceasta l-a defăimat atunci când s-a autointitulat "o figură publică care reprezintă abuzul domestic" într-un articol de opinie dintr-un ziar. Heard a contraatacat, spunând că Depp a defăimat-o atunci când avocatul său a numit acuzațiile ei o "farsă". Depp a câștigat peste 10 milioane de dolari în despăgubiri. Juriul a decis în favoarea lui Heard în cazul unei cereri reconvenționale.

* Rapperul Kanye West, cunoscut în prezent sub numele de Ye, a provocat controverse cu izbucniri pe rețelele de socializare, inclusiv cu remarci antisemite, ceea ce a dus la încetarea unor legături cu companii - o decizie care l-a scos de pe lista Forbes a miliardarilor lumii.

* Alec Baldwin și producătorii filmului western "Rust" au ajuns la o înțelegere în cadrul unui proces pentru moarte nedreaptă intentat de familia cineastului Halyna Hutchins, pe care actorul a împușcat-o mortal în timpul filmărilor de anul trecut. Un procuror din statul New Mexico decide dacă va depune plângere penală.

* Beyonce, Rihanna și Britney Spears au revenit cu muzică nouă. Kate Bush a ajuns în fruntea topurilor cu "Running Up That Hill", cântecul din 1985 bucurându-se de o revenire datorită serialului Netflix "Stranger Things". Supergrupul suedez ABBA a revenit pe scenă, deși sub forma unor avataruri digitale, sau "ABBAtars".

* Tom Cruise a prezentat în premieră mult așteptata continuare "Top Gun: Maverick", revenind în rolul pilotului pe care l-a interpretat pentru prima dată în filmul de acțiune din 1986. "Maverick" rămâne cel mai mare film din 2022, cu încasări de 1,48 miliarde de dolari la nivel mondial.

* Lumea și-a luat rămas bun de la: actorii Sidney Poitier, Ray Liotta, Angela Lansbury, Olivia Newton-John și Robbie Coltrane, precum și de la vedetele muzicale Jerry Lee Lewis, Meat Loaf, Coolio, Taylor Hawkins și Loretta Lynn, printre alții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.