Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poză inedită cu Patriarhul Daniel de acum 40 de ani! Tânăr, cu barbă neagră, în timp ce ține în brațe un copil devenit vedetă TV: 'Un om jovial'

patriarhul daniel

Viața Patriarhului Daniel a stârnit mereu interes în spațiul public. O fotografie inedită, realizată acum 40 de ani, a fost publicată de prezentatorul TV Șerban Huidu.

Fotografia îl ilustrează pe Patriarhul Daniel cum îl ține în brațe pe puștiul de atunci Șerban Huidu. În paralel, vedeta a postat o poză realizată recent, în care trecerea anilor e vizibilă pentru amândoi.

Fotografia celor doi a fost realizată în 1982 la Mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol. „Un om jovial și hâtru cu cultura impresionanta și care poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantica sau despre un șurub”, îl descria Șerban Huidu pe Patriarh.

„Fix 40 de ani despart aceste doua fotografii. Prima e din 1982 și este făcută la Mănăstirea Sfânta Maria din Techirghiol, când un tânăr profesor a făcut poze, la final de vacanta, cu oltenașul ce i-a fost comesean toată durata sejurului.

Cealaltă fotografie a fost făcută azi la Patriarhie când oltenașul i-a oferit amintirea de acum 40 de ani, Preafericitului Daniel. As vrea ca toată lumea sa îl cunoască asa cum îl cunosc eu. Un om jovial și hâtru cu cultura impresionanta și care poate vorbi la fel de ușor despre fizica cuantica sau despre un șurub.

Mulțumesc domnule profesor!”, a fost mesajul lui Șerban Hudiu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.