Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poziția PSD în scandalul 'Fără penali': USR și PNL doar dau din gură. Faptele îi contrazic

PSD
PSD sigla

PSD transmite, joi, că PNL și USR că nu vor adoptarea inițiativei „Fără penali”, după ce liberalii și useriștii au spus că nu au mers la vot în plen pentru că ar fi deschis calea spre respingerea inițiativei.

„Acesta este adevărul despre cine a vrut și cine nu să voteze inițiativa “Fără penali”! Realitatea e simplă: #USR și #PNL doar dau din gură crezând că pot păcăli electoratul. Faptele îi contrazic. PNL nu vrea legea pentru că are zeci de penali pe listă la parlamentare. USR nu vrea legea pentru că însuși liderul Dan Barna e penal și se teme de că va fi chemat la DNA!”, a transmis, joi, PSD, pe pagina de Facebook a formațiunii. Postarea este însoțită de o fotografie din plen și mesajul „Prezenta sedinta Senat. PSD + neafiliati 58 de senatori. USR 1 senat. PNL o senatori”.

Inițiativa „Fără penali în funcții publice” nu a putut fi votată în Senat din cauză că liberalii și parlamentarii USR au boicotat ședința de plen. USR a anunțat că nu participă dacă nu va fi vot prin telefon, în timp ce liberalii i-au acuzat pe social-democrați că vor să adopte legea pentru amânarea alegerilor parlamentare.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.