Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Poziţia PSD: primarul Mihai Chirică, la un pas de EXCLUDERE. Este în AFARA partidului

sut afara excludere

Primarul PSD din Iaşi şi vicepreşedinte naţional al partidului, Mihai Chirică, a ieşit public şi l-a criticat pe Liviu Dragnea, susţinând că protestele împotriva Guvernului nu reprezintă o lovitură de stat. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a ţinut să transmită un mesaj foarte tranşant din partea PSD către Mihai Chirică şi i-a explicat acestuia să s-a poziţionat singur în afara partidului. Codrin Ştefănescu a precizat că el va fi unul dintre liderii PSD care va propune excluderea din partid a lui Mihai Chirică.

Citeşte şi: Întâlnire de urgență la PSD. DECIZIA e ca și luată/ SURSE

Citeşte şi: Dragnea, contrazis de vicepreședintele PSD: Nu cred că asistăm neapărat la o lovitură de stat

"În aceste momente toată lumea, adică membrii de partid, simpatizanţii, familile şi toţi cei care ne-au votat şi ne-au susţinut în număr ne cer să avem o poziţie fermă, să ducem la îndeplinire ceea ce am promis în campania electorală. Noi asta şi facem!

Din păcate, pe lângă adversarii din Sistem, care ne lovesc cu maximă obrăznicie există şi una, două voci în interiorul PSD care nu ne reprezintă şi care exprimă pct de vedere ale adversarilor poporului român. Cu această ocazie, ţin să îl anunţ pe domnul Mihai Chirică, preşedintele PSD Iaşi şi primarul acestui municipiu, că este o două oară când critică public poziţiile şi deciziile domnului preşedinte Liviu Dragnea, ceea ce îl aşează în grupul celor din afara partidului şi în afara valulului popular din 11 decembrie

Îi asigur pe primarii din judeţul iaşi, pe consilierii locali şi judeţeni din Iaşi, pe şefii de zonă, care ne-au sunat  foarte intrigaţi de poziţia şefului lor, că vom rezolva foarte rapid aceată problemă.

Eu sunt unul dintre cei care vor propune excluderea din partid a lui Mihai Chirică şi, de altfel, acesta este un mesaj pe care îl transmitem eventualilor "chirici", puţini la număr, care vor să se plaseze în afara partidului că astfel de atitudini nu sunt agreate în PSD.  Nu vom da înapoi şi dacă este nevoie, inclusiv în rândurile noastre, vom lua deciziile care se impun.

În concluzie, domnul Chirică nu are nicio legătură cu poziţie oficială a PSD, deja nu ne mai reprezintă şi vreau să îi asigur pe toţi membri şi simpatizanţii noştri că vom pune în aplicare toate cele promise, că nu vom ceda, indiferent de presiunile care vin din toate părţile, inclusiv dinspre Cotroceni", a declarat Codrin Ştefănescu, pentru STIRIPESURSE.RO.

Primarul Mihai Chirică a fost singurul lider PSD care a ieşit public şi a spus că varianta Sevil Shhaideh nu este una bună pentru funcţia de prim-ministru.

„Ca vicepreşedinte PSD, atât timp cât am împuternicit preşedintele la nivel naţional să ia o decizie şi asta a considerat-o necesară, mă gândesc că a avut mai multe necunoscute în studiu decât am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu, şi a luat această decizie. Dacă mă întrebaţi ca ce­tăţean, nu cred că este cea mai potrivită. Dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită“, declara Mihai Chirică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.