Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pragul valoric la abuzul în serviciu stârnește CONTROVERSE: Dragnea vrea o analiză

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu este o idee bună promovarea unei ordonanţe de guvern cu privire la pragul pentru abuz în serviciu. 

"Nu cred că este o idee bună. O ordonanţă nu cred că este o idee bună, pentru că ar trebui făcută o dezbatere mult mai serioasă despre cât de mare să fie acest prag, care, în mod exagerat, după părerea mea, a devenit cuiul lui Pepelea în România acum câteva luni de zile", a explicat Dragnea, la Palatul Parlamentului, informează agerpres.ro.

Ministrul Justiției, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre prag în cazul abuzului de serviciu


El a adăugat că, după ce se iniţiază un proiect pe această temă, se va lua o decizie dacă este necesară o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a îl discuta. 

"Întâi să vedem proiectul şi când o să îl vedem, atunci o să luăm şi o decizie, să vedem dacă este atât de important ca să convocăm o sesiune extraordinară. Trebuie făcută o analiză serioasă (cu privire la nivelul acestui prag - n.r.), trebuie văzut ce se întâmplă în alte ţări, dacă există această infracţiune şi dacă există prag şi dacă există cum s-a calculat, dacă nu există trebuie să se uite în practica judiciară românească, în alte prevederi legale. S-a făcut atunci o analiză (când a fost elaborată ordonanţa 13 - n.r.), dar acum este un nou ministru şi eu nu vreau să cer noului ministru să ia de-a gata analiza precedentă. Poate nu ajunge la aceeaşi concluzie", a afirmat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.