Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Depozite necontrolate de deşeuri la Băicoi, în zona Bisericii Călătorului de pe DN 1

gunoi deseuri

Garda de Mediu Prahova a amendat Primăria Băicoi după ce, în cadrul unei acţiuni de control, au fost depistate depozitări necontrolate de deşeuri în localitate, în imaginile făcute publice de inspectorii de mediu putând fi observate astfel de zone inclusiv în apropierea Bisericii Călătorului, aflată pe DN 1.

"În urma verificărilor efectuate de comisarii GNM CJ Prahova pe raza localităţii Băicoi, au fost constatate pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp depozitări necontrolate de deşeuri, preponderent din construcţii/demolări, deşeuri municipale amestecate, vegetale, deşeuri de ambalaje. Faţă de cele constatate, primăriei oraşului Băicoi i-a fost aplicată sancţiune contravenţională pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2005 privind protecţia mediului", se arată într-o informare postată, sâmbătă, pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Prahova.

Conform sursei citate, Primăria Băicoi a fost amendată cu suma de 50.000 de lei, iar pentru zona afectată de depozitările de deşeuri s-au impus măsuri imediate de salubrizare şi luarea tuturor măsurilor de supraveghere pentru evitarea repetării situaţie, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.