Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prahova devine focar: Două asistente au refuzat testarea, directoarea unui spital este infectată

Pinterest
coronavirus

Noi cazuri de COVID-19 au fost depistate la două spitale din municipiul Ploieşti, respectiv Spitalul Municipal Schuller şi Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), două asistente care au venit în contact cu o persoană confirmată cu noul coronavirus refuzând să fie testate.

Managerul Spitalului Municipal, Mihaela Iordănescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că a fost confirmată cu noul coronavirus, tot personalul TESA fiind testat, la această oră fiind aşteptate rezultatele.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, atenționează: ‘Infecția cu coronavirus poate să treacă prin mască la un moment dat’

Mihaela Iordănescu a precizat că nu a luat contact cu pacienţii spitalului.

De asemenea, un nou caz a fost confirmat la SJU Ploieşti, unde deja existau 11 persoane confirmate la Secţia Boli Interne, fiind vorba inclusiv despre patru pacienţi.

Citește și: Iohannis: ‘Virusul este real, nu are culoare politică și nu poate fi interzis prin lege. Acum nu este momentul disputelor politice și al orgoliilor’

"O asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţă (UPU) a acuzat, ieri, stări de rău la intrarea în tură. Ambele teste care i-au fost făcute au fost pozitive. Asistenta a refuzat internarea şi se află izolată la domiciliu sub tratament", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Ploieşti, Violeta Tănase.

Potrivit acesteia, a fost demarată o anchetă epidemiologică, fiind testaţi contacţii persoanei în cauză, însă două asistente colege de tură au refuzat să fie testate, ele completând o declaraţie pe proprie răspundere în care au precizat că au fost tot timpul echipate corespunzător şi nu au simptome sugestive.

Citește și: Codrin Ștefănescu: ‘Ce Constituție? Ce drepturi? Toată lumea la izolare! Guvernul LuCovid a luat-o razna de tot! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.