Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRĂPĂD pe o șosea din Vrancea: UN MORT și trei răniți, după ce o mașină s-a răsturnat

Ultima Ora breaking news

Accident extrem de grav pe o șosea din România. După ce numărul accidentelor a scăzut ca urmare a restricțiilor de trafic, se pare că situația se schimbă. O persoană a murit și alte trei au fost rănite într-un accident produs miercuri dimineața după ce o mașină s-a răsturnat pe DN2, în județul Vrancea.

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri dimineața pe o şosea din judeţul Vrancea, în urma căruia o persoană a murit şi alte trei au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, conform Mediafax.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii

Potrivit poliţiştilor din judeţul Vrancea, accdentul s-a produs în jurul orei 8.50, pe DN2-E85, în afara localităţii Slobozia Bradului.

Conducătorul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe direcţia Buzău-Focşani, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea sensului opus de mers. În urma impactului, a murit unul dintre pasageri şi au fost rănite trei persoane, inclusiv şoferul maşinii.

Traficul pe DN2-E85 a fost îngreunat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.