Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prăpăd pe un drum național: șapte victime după ce trei mașini s-au ciocnit. Elicopterul SMURD intervine de urgență (Video)

Ultima Ora breaking news

Un accident grav a avut loc joi dimineața pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, între trei mașini. O persoană este rănită grav și pentru salvarea sa intervine elicopterul SMURD. În total au fost șapte victime, între care un copil. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 17, în localitatea Cociu, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs o coliziune între trei autoturisme, ca urmare a neacordării de prioritate. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni grave.

Victima va fi transportat de urgență la spital, de către un elicopter SMURD ce va sosi la fața locului. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, numărul total al răniților este de șapte, victima rănită grav fiind inconștientă. Patru persoane au nevoie de îngrijiri medicale. În accidentul rutier a fost implicat și un copil, dar este în afara oricărui pericol. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, dirijat de polițiști.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.