Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președinția franceză ignoră ironiile lui Donald Trump

Agerpres
Emmanuel Macron

Preşedinţia franceză a ales miercuri să se abţină de la comentarii la postarea ironică pe Twitter în legătură cu Emmanuel Macron a omologului său american Donald Trump, care a glumit marţi seară pe seama concesiilor făcute de preşedintele francez "vestelor galbene" asupra taxelor la carburanţi, informează AFP preluată de Agepres.

"Niciun comentariu", a răspuns anturajul preşedintelui la o întrebare pusă de agenţia France Presse, în condiţiile în care relaţiile dintre cei doi şefi de stat s-au răcit în ultimele luni.

Volkswagen ar putea asambla automobile în uzinele Ford din SUA

"Mă bucur că prietenul meu Emmanuel Macron şi manifestanţii la Paris au căzut de acord cu privire la concluzia la care am ajuns eu acum doi ani", a scris Trump pe Twitter, referindu-se la alegerea sa după ce a venit la putere de a retrage Statele Unite din acordul de la Paris privind climatul.

"Acordul de la Paris este fundamental rău, deoarece determină creşterea preţurilor la energie pentru ţările responsabile, oferind în acelaşi timp o carte albă necondiţionată pentru unii dintre cei mai răi poluatori din lume", a adăugat preşedintele american.

Anterior, el a intervenit deja într-un mod mai indirect în dezbaterea politică franceză, distribuind pe Twitter mesajul unui comentator conservator american potrivit căruia Franţa este zguduită de revolte "din cauza impozitelor extremei stângi asupra benzinei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.