Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Algeriei este în stare gravă la spital și prezintă un risc vital 'permanent': are probleme neurologice și respiratorii

DIA-Algérie
Abdelaziz Bouteflika

Abdelaziz Bouteflika, preşedintele Algeriei, are probleme neurologice şi respiratorii grave şi prezintă risc vital "permanent", afirmă surse medicale din Elveţia, unde liderul algerian este internat, informează cotidianul Tribune de Geneve, informează Mediafax.

Citește și: Italienii se înghesuie să aplice pentru 'venitul de cetățenie': Subvenția este destinată scoaterii din sărăcie a cinci milioane de nevoiași

Bouteflicka suferă de probleme neurologice şi respiratorii, afirmă surse medicale de la Spitalul Universitar din Geneva.

Preşedintele Algeriei "este sub ameninţare vitală permanentă", a declarat o sursă medicală, precizând că starea liderului algerian s-a deteriorat.

Cel puţin o persoană a murit, iar alte sute au fost rănite în cursul protestelor organizate în Algeria faţă de intenţia preşedintelui Abdelaziz Bouteflika de a candida pentru a cincilea mandat.

Zeci de mii de persoane au ieşit pe străzi pentru a-i cere preşedintelui Abdelaziz Bouteflika, în vârstă de 82 de ani, să renunţe la planul de a candida în scrutinul din aprilie.

Bouteflika nu a confirmat oficial că va candida, dar reprezentanţii săi au anunţat un astfel de plan. Potrivit unor surse politice, Bouteflika l-a numit pe Abdelghani Zaalane şeful echipei sale de campanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.