Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației Magistraților, reacție la raportul lui Tudorel Toader: Trebuie luat în calcul și analizat

andreea ciuca

Președintele Asociației Magistraților din România, judecătorul Andreea Ciucă, susține că raportul prin care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a cerut revocarea Laurei Codruța Kovesi trebuie luat în calcul și analizat. Ciucă susține că nu se poate emite o concluzie până în momentul în care acest raport nu este analizat foarte serios.

Citește și: Procurorul care anchetează dosarul Tel Drum, Alexandra Lăncrăjan, cercetată de Inspecția Judiciară

”Cred că suntem cu toții de acord că nu putem să infirmăm ceea ce domnul ministru a spus și anume că lupta anticorupție stă într-un singur om. Dacă activitatea anticorupție ar sta într-un singur om, atunci ar însemna că instanțele sau parchetele ar avea o foarte mare problemă.

Dreptul ministrului Justiției de a propune revocarea este stabilit prin lege, la fel ca și avizul care trebuie dat de CSM.

Acest raport nu poate fi privit ca o simplă foaie de hârtie, fără niciun fel de valoare. Raportul trebuie aprofundat și analizat cu foarte mare atenție, pentru că au fost deficiențe constatate inclusiv de raportul Inspecției Judiciare

Raportul trebuie luat în calcul, trebuie analizat punct cu punct, trebuie aprofundat și nu cred că ne putem exprima o opinie în acest moment. Magistrații vor urmări cu mare atenție soluția care va fi degajată în urma acestui raport”, a declarat Andreea Ciucă, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.