Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele brazilian Jair Bolsonaro scade putenic în sondaje

Jair Bolsonaro

O mare parte din populaţia Braziliei dezaprobă politica preşedintelui Jair Bolsonaro, înregistrându-se o scădere semnificativă a popularităţii acestuia în ultimele şase luni, conform unui sondaj dat publicităţii luni, informează AFP potrivit Agerpres.

Doar 41% din persoanele chestionate aprobau în august activitatea preşedintelui de extremă dreapta (care a preluat puterea pe 1 ianuarie), comparativ cu 57.5% în luna februarie.

Nivelul de dezaprobare a activităţii preşedintelui a crescut de la 28.2% la 53.7% în aceeaşi perioadă, a informat institutul MDA, care a realizat acest sondaj în perioada 22 - 25 august, în plină polemică referitoare la incendiile ce afectează pădurea amazoniană.

Ancheta mai indică faptul că procentul celor care au o apreciere negativă faţă de acţiunea guvernului a crescut de la 19% în februarie, la 39.5% în acelaşi interval de 6 luni. În schimb, procentul celor care au o părere pozitivă a scăzut de la 38.95% la 29.4%, în aceeaşi perioadă.

La sondajul cu o marjă de eroare de +/- 2%, realizat la solicitarea Confederaţiei Naţionale a Transporturilor (CNT), au participat 2.002 persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.