Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Comisiei pentru Cultură: Dumnezeu Să-l Odihnească pe Regele Mihai I al României!

gigel stirbu

Președintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, deputat PNL Gigel Știrbu a reacționat marți după decesul Regelui Mihai.

„Am primit astăzi, cu profundă tristețe, vestea decesului Majestății Sale, Regele Mihai I, ultimul monarh din ţările Europei de Est și ultimul șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial care se mai afla în viață.

Astfel, s-a închis o pagină importantă din istoria României, Regele Mihai reprezentând un simbol al opoziţiei faţă de comunism. Rege care a fost nevoit să de întoarcă în exil si după Revoluție, de două ori, în perioada în care la şefia statului era Ion Iliescu, și să fie recunoscut de abia în anul 1997, drept Rege al României.

Odată cu moartea Regelui Mihai dispare și un mare patriot care a servit naţiunea română de-a lungul unei vieţi lungi şi pline de evenimente, multe nefericite. Spunea că cele mai importante lucruri de dobândit după libertate şi democraţie sunt identitatea și demnitatea și că România are nevoie de cârmuitori respectaţi şi pricepuţi.

Să nu uităm că Regele Mihai I a fost unul dintre ultimii făuritori ai României interbelice, prospere,  admirate, respectate.

Dumnezeu Să-l Odihnească pe Regele Mihai I al României!”, transmite Gigel Știrbu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.