Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele CS Rapid infirmă zvonurile: 'Meciul dintre Academia și CSA nu va fi ultimul pe Giulești'

rapid

Zvonurile că meciul dintre Academia Rapid şi CSA Steaua este ultimul de pe bătrânul Giuleşti înaintea demolării, i-au produs o sperietură zdravănă preşedintei CS Rapid, Vali Ionescu Caciureac.

”Nu ştiu cine lansează aşa ceva! Nu e ultimul meci care se joacă pe Rapid, mie în sută. Chiar miercuri am fost la CNI să văd stadiul proiectului şi în niciun caz nu suntem chiar pe finalul aşteptării.

Conform estimărilor, prin martie sau aprilie vor începe lucrările. Dacă vor fi stricăciuni produse la meci, ele vor fi suportate de Academia Rapid, care închiriază arena pentru acest meci", a explicat fosta campioană mondială la săritura în lungime, pentru Digi Sport.

Citește și: Ion Crăciunescu, afirmație jignitoare la adresa rapidiștilor, înainte de meciul cu CSA: 'Aveţi probleme şi cu tenul acolo'

Iniţial, Compania Naţională de Investiţii anunţase o capacitate de 18.000 de locuri, dar ulterior ea a fost coborâtă la 14.500. S-a invocat siguranţa spectatorilor şi necesitatea unor căi de acces suficient de mari pentru maşinile de intervenţie.

Totuşi, până după finalul studiului de fezabilitate nu este nimic bătut în cuie, iar specialiştii spun că pot fi găsite soluţii tehnice care să permită ajungea la capacitatea anunţată la început.

După cum se ştie, alături de arena Rapid, România s-a angajat să mai refacă stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf şi Dinamo pentru găzduirea celor patru jocuri de la CM 2020. Situaţia primelor trei stadioane este clară, însă la Dinamo lucrurile sunt la fel de încurcate ca în primăvară: nu e clar dacă va putea fi predat în timp util fără nicio sarcină către CNI pentru declanşarea procedurilor legale.

”Nu suntem în pericol să pierdem organizarea meciurilor de la Euro 2020. Ministerul Dezvoltării se ține de termene până acum, dar sunt probleme în continuare la Dinamo. Statul trebuie să fie proprietar al bazei pentru a putea face investiții”, a spus Burleanu, la Digi 24, invitat fiind în studioul emisiunii ”Față în față”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.