Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Dumei de Stat (Rusia), în vizită oficială în România

rusia

Serghei Narâskin, presedintele Dumei de Stat (camera inferioara a parlamentului rus), va efectua vineri o vizita în România pentru a participa la Adunarea Generala a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice a Marii Negre (APCEMN), afirma un comunicat postat pe site-ul oficial al Dumei ruse, citat de agentiile de presa TASS si RIA Novosti.

Cea de-a 46-a Adunare Generala a Adunarii Parlamentare a Cooperarii Economice de la Marea Neagra este organizata, de miercuri pâna vineri, la Bucuresti, cu ocazia încheierii presedintiei române a APCEMN, aceasta reuniune fiind gazduita de Senatul României.

'La 27 noiembrie, va avea loc o vizita de lucru a presedintelui Dumei de Stat, Serghei Narâskin, la Bucuresti, în România', se mentioneaza în comunicatul Camerei inferioare ruse.

Cu aceasta ocazie, Serghei Narâskin va participa la ceremonia predarii presedintiei APCEMN de la Parlamentul României la Adunarea Federala a Rusiei (cele doua camere ale parlamentului bicameral - Duma de Stat si Consiliul Federatiei), conform aceluiasi text.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.